Nieuws
Now Reading
[Kort] Game in the City van start, uilen gearriveerd…
0

[Kort] Game in the City van start, uilen gearriveerd…

by Matthijs Dierckx22 november, 2012

Game in the City is van start. Vanochtend kon het publiek al luisteren naar praatjes van onder meer comic- en game-artist Romano Molenaar en Sticky Studios voorman Jeroen de Cloe. Voor vanavond staat dus het Control Industry Dinner op de planning met de uitreiking van de Dutch Game Awards. De uilen zijn inmiddels gearriveerd…

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.