Nieuws
Now Reading
[Video] Schattige diertjes ver te zoeken in nieuwe game van Gamistry
0

[Video] Schattige diertjes ver te zoeken in nieuwe game van Gamistry

by Eric Bartelson21 november, 2012

Gamistry scoorde dit jaar een dikke hit met de iOS game Munch Time waarin een schattige kameleon door kleurige levels heen slingerde op zoek naar eten. In de volgende game van Gamistry zijn alle schattige dieren overboord gezet en is de hoofdrol voor een tank die hordes vijanden aan puin schiet. Scrap Tank is een endless shooter waar de speler een zwaar bewapende tank controleert. Na iedere ronde kan de speler zijn zuurverdiende ‘scrap’ uitgeven om zijn tank uit te bouwen met zwaardere en betere wapens. De game ligt nu bij Apple voor goedkeuring, dus verwacht ‘m binnenkort op een i-apparaait bij jou in de buurt.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.