Nieuws
Now Reading
[Nieuws] NHL organiseert een nieuwe gameconferentie in Leeuwarden: Spawn Here
0

[Nieuws] NHL organiseert een nieuwe gameconferentie in Leeuwarden: Spawn Here

by Eric Bartelson16 november, 2012

Op 30 november organiseert de CMD opleiding van de NHL Hogeschool in Gameship in Leeuwarden de ‘Spawn Here’ conferentie. Een kleinschalig evenement waar studenten en industrie elkaar ontmoeten. Studenten krijgen de kans hun werk te tonen aan potentiële opdracht-, en werkgevers door middel van een showcase. Professionals krijgen zo de kans om jong talent te spotten en kennis te maken met interessante producten en games.

De dag is verder gevuld met lezingen van onder meer Ernest AdamsFabio Ilacqua (Forge Studios) en Jan-Jaap Severs, mede-eigenaar van Grendel Games, bekend van onder andere de laparoscopiegame. Deze eerste editie is een besloten conferentie, maar als je écht graag wilt, is er wellicht een mogelijkheid om aan te schuiven. Kijk hier voor meer info daarover.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.