Control
Now Reading
[Lees online] Control #32: Lees het complete tijdschrift online!
0

[Lees online] Control #32: Lees het complete tijdschrift online!

by Matthijs Dierckx15 november, 2012

Lees nu het complete tijdschrift online. Met artikelen over de ontwikkeling van Awesomenauts, Craft Mechatronica, Gluddle, Munch Time, Fingle, Lost in Time, Nuclear Dawn, Yeti Hunter, Oorkania, de Ontdekker, Man Bijt Hond: Woordentikkertje en MediaMasters.

De coverafbeelding is dit keer gemaakt door Richard Boeser van Sparpweed.

Control 32

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.