Nieuws
Now Reading
[Muziek] Zo klinkt het officiële thema van de Dutch Game Awards
0

[Muziek] Zo klinkt het officiële thema van de Dutch Game Awards

by Matthijs Dierckx14 november, 2012

Ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van de Dutch Game Awards vroegen wij componist Bart Delissen het officiële thema — het anthem — te schrijven. Delissen, overigens zelf genomineerd met zijn muziek voor Kids vs Goblins, schreef de muziek in twee uur tijd tijdens de liveshow Control Gamelab.

Luister en huiver:

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.