Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Fuck This Jam vandaag van start
0

[Nieuws] Fuck This Jam vandaag van start

by Eric Bartelson9 november, 2012

Rami Ismail van Vlambeer en Fernando Ramallo bedachten een paar weken geleden Fuck This Jam. Een week durende gamejam waarin developers uitgedaagd worden om een game te maken in een genre dat ze haten. Het duo hoopt dat ‘door pure onwetendheid over de conventies en haat voor de vastgelegde regels in een genre, mooie dingen ontstaan’. En dat is ook de kern van deze Gamejam, mooi samengevat door Zach Gage in zijn openingspraatje (zie video hieronder): “Het gaat niet om haat voor een genre, het gaat om liefde voor wat je ervan maakt.” 1426 jammers doen mee en hebben tot 17 november de tijd een game op te leveren.

Fuck This Jam – Keynote from Fuck This Jam on Vimeo.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.