Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Meer bezoekers voor tweede Games for Health Europe in Amsterdam
0

[Nieuws] Meer bezoekers voor tweede Games for Health Europe in Amsterdam

by Eric Bartelson6 november, 2012

De tweede Games for Health Europe conferentie is gisteren van start gegaan in Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam. Met meer dan zeventig nationale en internationale sprekers in drie zalen en aanzienlijk meer bezoekers dan vorig jaar nestelt Games 4 Health Europe zich nadrukkelijk tussen andere internationale serious gamesconferenties.

Vandaag is de tweede dag, met praatjes van onder meer de Nederlanders Jeroen van Mastrigt-Ide, Michael Bas en Olivier Oosterbaan en een hele rits internationale sprekers variërend van gamedesigners, academici en medici. Verwacht vandaag en morgen nog verslagen vanaf Games 4 Health Europe.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.