Nieuws
Now Reading
[Video] Killzone Intercept: nieuwe live action Killzone-short van Brian Curtin (Beyond Black Mesa)
0

[Video] Killzone Intercept: nieuwe live action Killzone-short van Brian Curtin (Beyond Black Mesa)

by Matthijs Dierckx2 november, 2012

Van de maker van de populaire Half Life 2-short Beyond Black Mesa. Enjoy!

Killzone Intercept occurs during the events of Killzone 3 as the ISA evacuate Helghan. A small scout squad is called upon to stall a large group of approaching Helghasts that plan to cut off the ISA convoy from reaching the extraction point. Outnumbered, the squad takes on the task with hopes of getting everyone off the planet alive.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.