Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Melancholische space actie in Cargo Commander van Serious Brew
1

[Uit Nu!] Melancholische space actie in Cargo Commander van Serious Brew

by Eric Bartelson2 november, 2012

Het zat er al een tijdje aan te komen -de release date stond eerst op 18 oktober- maar de Halloween special op Steam gooide roet in het eten. Nu is Cargo Commander dan toch eindelijk écht uit tot grote vreugde van Daniël Ernst en Maarten Brouwer, de mannen van developer Serious Brew.  De game is in anderhalf jaar gemaakt en met hulp van Green Hill Studios en uitgever Digital Tribe Games terecht gekomen op Steam (voor PC en Mac).

Een eenzame cargo commander reist door de eindeloze ruimte op zoek naar rondzwevende vrachtcontainers die hij moet ontdoen van hun kostbare lading. De game heeft een opmerkelijk melancholische ondertoon door de fijne soundtrack en de wetenschap dat de noeste werker eigenlijk het liefst naar huis wil, naar vrouw en kind. Maar tot die tijd moet hij zich een weg zoeken, boren en vechten door random gegenereerde containers en op tijd terug zijn in zijn veilige huisje voordat hij in een zwart gat gezogen wordt. Koop Cargo Commander hier. Nu met 20 procent korting.

 

 

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.