Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Minstens twee nieuwe titels van Vanguard Games in 2013
0

[Nieuws] Minstens twee nieuwe titels van Vanguard Games in 2013

by Eric Bartelson2 november, 2012

Na de release van Gatling Gears trok Vanguard Games zich terug in de studio aan het Amsterdamse Damrak. Ruim anderhalf jaar werken daar nu vijftig mensen aan een nieuwe onbekende game. We weten zelfs niet of het een nieuwe game in het Mistbound universum betreft. Maar gisteren verscheen op de website van Vanguard een bericht waarin de studio de genomineerden voor een Dutch Game Award feliciteert. Daarin lezen we ondermeer: ‘2013 will see the release of several new games from our studio, so hopefully we can take home some of these coveted awards next year’.

Het is dus niet één game waar ze aan werken, maar meerdere games. Navraag bij Vanguard levert ons niet meer informatie op dan dat het inderdaad om minstens twee titels gaat en dat er begin volgend jaar meer bekend wordt gemaakt. Onze gok? Een nieuwe Mistbound game en de game die al in ontwikkeling was door Karami, de studio van Martin de Ronde, die samenging met W!Games en Vanguard vormde.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.