Nieuws
Now Reading
[Nieuws] De trailer met alle nominaties voor de Control Industry Award 2012
0

[Nieuws] De trailer met alle nominaties voor de Control Industry Award 2012

by Matthijs Dierckx2 november, 2012

Woensdag maakten we alle nominaties bekend voor de Dutch Game Awards, gekozen door een grote vakjury. Er blijft nog één prijs over en daarvan bepalen de lezers van Control (deze site en het tijdschrift) de winnaar: de Control Industry Award 2012.

De trailer is van de bekende promo-editor Teun Vermeer, zelf voormalig winnaar van de overall prijs bij de Dutch Promo Awards.

Stemmen doe je op deze pagina, maar voordat je je stem uitbrengt, bekijk eerst alle genomineerden:

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.