Nieuws
Now Reading
[Awards] LIVE: Nominaties Guts & Glory Award bekend voor Dutch Game Awards 2012
0

[Awards] LIVE: Nominaties Guts & Glory Award bekend voor Dutch Game Awards 2012

by Eric Bartelson31 oktober, 2012

Zojuist is tijdens Control Gamelab in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam bekend gemaakt welke drie games genomineerd zijn voor de categorie Guts & Glory voor de Dutch Game Awards 2012. Deze prijs is bedoeld voor jonge Europese developers die zich hebben onderscheiden met gedurfd gamedesign.

En dit zijn ze: (in alfabetische volgorde)

  • Back to Bed – Team 1 Up (Daidu)
  • Blackwell’s Asylum – Team BlackPipe (Dadiu)
  • Nihilumbra – BeautiFun Games

De prijzen worden op 22 november uitgereikt tijdens het Control Industry Dinner in Amersfoort. Bestel hier je kaarten en zorg dat je het niet mist! De Dutch Game Awards bestaan dit jaar vijf jaar en zijn in die tijd uitgegroeid tot de belangrijkste prijzen voor gamedevelopers in Nederland.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.