Nieuws
Now Reading
[Video] Dit was Indigo 2012, speelbaar overzicht van Nederlandse indie games
0

[Video] Dit was Indigo 2012, speelbaar overzicht van Nederlandse indie games

by Eric Bartelson26 oktober, 2012

Een paar weken geleden hebben we Indigo 2012 behoorlijk lopen promoten hier op de site. Dat komt omdat we zeer geloven in het concept dat de beste of meest opvallende indie games van het moment samenbrengt voor een speelbare tentoonstelling van het talent in Nederland. De organisatie is in handen van de Dutch Game Garden in Utrecht. Als je niet bent geweest, hier een kleine impressie van het event.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.