Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Poker RPG gaat social, Runespell Saga van Mystic Box
0

[Uit Nu!] Poker RPG gaat social, Runespell Saga van Mystic Box

by Eric Bartelson24 oktober, 2012

Runespell Overture was de debuutgame van Mystic Box en wist op een slimme manier pokeren en typische turn based gevechten met elkaar te mixen. Gooi daar nog wat RPG elementen bij en je hebt een opvallend vermakelijk spel. Met Runespell Saga wordt nu een snufje social toegevoegd en kunnen spelers ondermeer clans vormen die het tegen elkaar opnemen op de oude vertrouwde manier van pokeren 2.0.

Meld je hier aan met een Facebook-, of Kongregate account en werk je omhoog op de leaderboads. Speel tegen vrienden en onbekenden en start een clan. Na de klik een duidelijke uitleg over de werking van de clans.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.