Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Steun je lokale developer op Greenlight, bijvoorbeeld Reptile Games met Megabyte Punch
0

[Nieuws] Steun je lokale developer op Greenlight, bijvoorbeeld Reptile Games met Megabyte Punch

by Eric Bartelson24 oktober, 2012

Megabyte Punch van Reptile Games heeft nog een extra zetje nodig om in de Top 100 van Greenlight te komen. Dat zetje moet dus komen van stemmen vanuit de community en die krijg je pas als je zichtbaar bent. Om Megabyte Punch wat meer onder de aandacht te krijgen is de game nu gefeatured op Indie Game Stand, een nieuw initiatief van Indie Game Magazine waar kopers zelf mogen bepalen hoeveel ze neerleggen voor een game. 10 procent van de opbrengst gaat naar een goed doel.

“We hopen op deze manier extra aandacht te generen voor Megabyte Punch”, aldus Time Remmers van Reptile Games. “Het doel is uiteindelijk om onze game op Steam te krijgen.” Stem hier op de game. Na de klik zie je Megabyte Punch in actie.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.