Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Steun je lokale developer op Greenlight, bijvoorbeeld InterWave met Dark Matter
0

[Nieuws] Steun je lokale developer op Greenlight, bijvoorbeeld InterWave met Dark Matter

by Eric Bartelson23 oktober, 2012

Honderden games verdringen zich op Greenlight, de games-talentenjacht op Steam, in de hoop een ticket te bemachtigen voor de achtbaan van het grote geld. Nou ja, eigenlijk voor een plek in de grootste PC-spellen winkel ter wereld. Zo ook InterWave uit Sittard. Eind vorig jaar verrasten ze ons met Nuclear Dawn, een uiterst vermakelijke FPS/RTS hybride en nu proberen ze de volgende game uit hetzelfde universum naar binnen te loodsen.

Dark Matter is een 2.5 D survival horror die zich afspeelt op een stuurloos ruimteschip dat is overgenomen door bloeddorstige aliens. Aan jou de taak om het schip uit te kammen, op zoek naar bruikbare onderdelen en je ondertussen te ontdoen van het buitenaardse gespuis. Check de game hier en stem ‘m die winkel in! NA de klik de eerste bewegende beelden.

Vooralsnog geen gameplay, maar wel een voorproefje van de omgevingen en sfeer.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.