Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Genomineerden voor Dutch Game Awards bekend gemaakt op Control Gamelab #5
0

[Nieuws] Genomineerden voor Dutch Game Awards bekend gemaakt op Control Gamelab #5

by Eric Bartelson23 oktober, 2012

Op donderdag 22 november worden de Dutch Game Awards weer uitgereikt tijdens het feestelijke Control Industry Dinner in Amersfoort. In totaal zijn 133 games ingezonden en uit die berg kiest een uitgebreide vakjury drie genomineerden per categorie (en uiteindelijk ook de winnaar natuurlijk). Welke games dit jaar kans maken op zo’n felbegeerde en veelbesproken uil, wordt bekend gemaakt tijdens Control Gamelab #5, volgende week woensdag 31 oktober vanaf 20 uur in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Toegang is gratis, maar aanmelden van te voren gewenst.

Control Gamelab neemt een voorproefje op de prijsuitreiking in november door voor het eerst tijdens een live-event de nominaties bekend te maken. Een avond vol spanning dus, aangevuld met live interviews met succesvolle developers en winnaars van vorige edities. Kaarten voor het Control Industry Dinner kun je hier bestellen.

En zo openden we vorig jaar show.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.