Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Hoppa! Dutch Design Award voor Joost van Dongens Proun!
0

[Nieuws] Hoppa! Dutch Design Award voor Joost van Dongens Proun!

by Matthijs Dierckx22 oktober, 2012

Proun, de racegame met abstracte visuals, heeft de Dutch Design Award in de categorie Beste ontwerp digitale media in de wacht gesleept. Het is na de Dutch Game Award voor Best Original Gamedesign de tweede grote prijs voor Joost van Dongen, die de game bijna helemaal in zijn eentje ontwikkelde.

We hebben inmiddels zo vaak en zo veel over Proun geschreven, dat we daar nog weinig aan hebben toe te voegen. Voor één keertje dan nog de prachtige trailer.

Proun in al zijn schoonheid:

Proun in het Stedelijk:

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.