Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Rocket Riot 3D van Codeglue nu al te koop op Windows 8
0

[Uit Nu!] Rocket Riot 3D van Codeglue nu al te koop op Windows 8

by Eric Bartelson19 oktober, 2012

Windows 8 ligt nog niet officieel in de winkel, maar Rocket Riot 3D van Codeglue is wel al te koop en te spelen in het nieuwe OS van Microsoft. Hoe dan? Iedereen met een RTM versie van Windows 8 heeft al toegang tot de online shop en kan de game dus al kopen en spelen. Een ‘soft launch’ noemt Peter de Jong van Codeglue het zelf.

Deze versie van de bekende Rocket Riot heeft niet voor niets 3D achter de naam staan. De game is in zowel stereoscopisch 3D, als ook in green/red en red/cyan te spelen. Verder zijn er nog een kleine 50 nieuwe maps toegevoegd en nieuwe vijanden en mini bosses. Op 26 oktober is de officiële lancering van Windows 8, dus dan kan de rest van de wereld de game ook spelen.

check de trailer:

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.