Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Twee ton ontwikkelingsbudget te winnen op Games 4 Health in Amsterdam
0

[Nieuws] Twee ton ontwikkelingsbudget te winnen op Games 4 Health in Amsterdam

by Eric Bartelson19 oktober, 2012

Zorgverzekeraar CZ stelt net als vorig jaar 200.000 euro ter beschikking voor de realisatie van het beste gameconcept in de gezondheidszorg. De prijsvraag The Future of Health Award staat open voor alle gamedevelopers (professionals en studenten) en zorgverleners die aanwezig zijn op het Games for Health Europe congres in Amsterdam en heeft als doel een serious game op te leveren ‘die bijdraagt aan de kwaliteit en betaalbaarheid van de gezondheidszorg’.

Tijdens het tweede Games for Health Europe congres in Amsterdam op 5 en 6 november krijgen deelnemers vijf minuten om hun idee te presenteren aan een internationale jury. Vijf ideeën worden genomineerd en uiteindelijk wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de finale bij TEDx in februari 2013. Inschrijven voor de Future of Health Award kan binnenkort dus houdt twitter of Facebook van Games for Health in de gaten.

Control is officieel mediapartner van Games 4 Health Europe. In de komende weken meer informatie over het programma en de vele sprekers. Lezers van Control krijgen 10 procent korting op de toegangsprijs. Vul CONTROL in bij de registratie om de korting te activeren. Klik hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.