Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Abstraction Games maakt PC port van Rocketbirds
0

[Nieuws] Abstraction Games maakt PC port van Rocketbirds

by Eric Bartelson18 oktober, 2012

Abstraction Games zit niet stil. De studio uit Valkenswaard wil graag dat wij -de crowd- in hun eigen IP Candy Kids investeren via Gambitious. En dat willen wij allemaal best toch? Doe dat dus snel hier. Maar ondertussen moet de studio ook geld genereren en dat doen ze onder andere met port klusjes. De laatste aanwinst in hun inmiddels indrukwekkende lijstje (Angry Birds, Cut the Rope) is de PC versie van Rocketbirds Hardboiled Chicken.

Zie de game in actie na de klik . Check hier als je de game wilt kopen en voor de zekerheid klik hier als je een aandeel wilt kopen in Candy Kids.

Rocketbirds is begonnen als Flash game van developer Ratloop Asia. De game gooide hoge ogen tijdens het IGF 2011 en werd daarna uitgebracht op PSN. Nu dus de PC versie op Steam. Met dank aan Abstraction.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.