Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Twee nieuwe games in aantocht van de makers van Munch Time
0

[Nieuws] Twee nieuwe games in aantocht van de makers van Munch Time

by Eric Bartelson17 oktober, 2012

Na het succes van Munch Time werd het verdacht stil rondom Gamistry. De Amsterdamse studio had nog een andere game in ontwikkeling, nota bene tegelijkertijd gestart met Munch Time, maar die leek lange tijd MIA. Nu blijkt dat niet alleen Scrap Tank binnenkort uitkomt, ook een andere titel, Gold Digger, lanceert over niet al te lange tijd.

Alex Kentie van Gamistry: “We hebben afgelopen zomer een opdracht voor een klant tussendoor gedaan, waardoor alles langer duurde dan voorzien. Zowel Scrap Tank als Gold Diggers zijn ‘endless runner games’ met een upgrade shop. De core gameplay van deze twee games verschilt echter enorm van elkaar. We laten snel meer van de games zien.”

En hier een teaser van Scrap Tank:

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.