Nieuws
Now Reading
[Nieuws] ISOTX’ eerste iOS game: Iron Grip – Sky Corsair
0

[Nieuws] ISOTX’ eerste iOS game: Iron Grip – Sky Corsair

by Matthijs Dierckx10 oktober, 2012

De stijl van het Iron Grip-universum doet me wel eens denken aan die van Vanguard’s Mistbound. Beide prachtig, maar door de gekozen genres komt dat in de games er niet helemaal uit. Ik loop graag een keer door de wereld van Mistbound, in plaats van de actie alleen van bovenaf te mogen aanschouwen. En bij de beelden van ISTOX’ Iron Grip-wereld krijg ik zin om een van die prachtige luchtschepen te besturen.

Nou, dat laatste staat te gebeuren.

Veel is er over Iron Grip: Sky Corsair nog niet bekend, anders dat het een ‘Airship Shooter’ is (dus: jeej!). En dat ie uitkomt op iOS. Ach, laat ik het ISTOX zelf vertellen in die heerlijke marketing bullet points:

  • Cinematic visuals – striking graphics and astounding visual effects immerse you in the action!
  • Gear up – customize your airship to fit your personal strategy – guns, armor, self-repair, or more guns? The choice is yours!
  • Soar through six missions – each offering a different experience and a unique challenge.
  • Challenge yourself – can you get three stars on every level for perfect performance?
  • Wide variety of flying foes – with the Alliance sending everything from fighter aircraft to enormous airborne battleships after you, the battle will be epic!
  • Scour the skies of Europe – raid freighters in locations across northern Europe from Portsmouth and the White Cliffs of Dover to the industrial ports of Kiel.

Lees hier het interview dat Control eerder had met ISOTX-oprichter Vincent van Geel en speel hier hun huidige 3D RTS FTP-game (ook via Steam).

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.