Nieuws
Now Reading
[Uit nu!] ‘Licht op Hout’ van Monobanda, Claynote en Prototim
0

[Uit nu!] ‘Licht op Hout’ van Monobanda, Claynote en Prototim

by Kitty Calis9 oktober, 2012

Drieënhalf jaar na de eerste verkennende gesprekken is nu dan echt het project Licht op Hout van Monobanda, Claynote en Prototim te bezichtigen in het Centraal Museum UtrechtLicht op Hout is — zoals Monobanda dat zo mooi noemt — ‘een interpassief kunstwerk’ op het duizend jaar oude Utrechts Schip.

“Het is een verhaal over tijd, hoe de vluchtigheid van het leven ons blind kan maken voor de schoonheid om ons heen. Het licht reageert op de aanwezigheid van mensen. Bezoekers maken door hun bewegingen abstracte voorstellingen van verhalen zichtbaar”, mijmert Niki Smit van Monobanda. Claynote tekende voor de adaptieve soundscape en Prototim deed het programmeerwerk.

About The Author
Kitty Calis
Kitty Calis is vaste medewerker van Control en heeft een uitgebreid netwerk in de Nederlandse indie scene. Zij is verantwoordelijk voor de vacaturesite www.control-online.nl/jobs