Nieuws
Now Reading
[Filmpje!] Het eenzame leven van een space trucker in Cargo Commander
0

[Filmpje!] Het eenzame leven van een space trucker in Cargo Commander

by Eric Bartelson5 oktober, 2012

Cargo Commander heeft een publisher gevonden (met dank aan de mannen van Green Hill) en verschijnt op 18 oktober in verschillende digitale winkels voor PC en Mac. En dat is goed nieuws, want de debuut game van Serious Brew is een verdomd leuk spelletje. Neem de controle over een cargo commander die door de eindeloze ruimte reist op zoek naar rondzwevende containers waar je de vracht uit moet bergen.

Parkeer je schip tegen een container en ga aan het werk. In het begin is het nog vrij overzichtelijk, je ontdoet een container van zijn vracht en meegereisd buitenaards ruimtetuig en keert terug naar je huis. Maar als er meer containers aanhaken en je daar dieper en dieper in verdwijnt om ze te legen, wordt de weg terug naar het veilige moederschip steeds langer. Zuurstofgebrek, aliens en alles vernietigende zwarte gaten zijn een constante dreiging. Na de klik de announcement trailer.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.