Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Sony lanceert PlayStation Mobile store met Super Crate Box van Vlambeer
0

[Uit Nu!] Sony lanceert PlayStation Mobile store met Super Crate Box van Vlambeer

by Kitty Calis4 oktober, 2012

Enige tijd geleden kondigde Sony het al aan, maar nu is hij er toch echt, Super Crate Box voor de PlayStation vita. Gister lanceerde Sony de PlayStation Mobile store met handvol games, waaronder Super Crate Box. De game is te koop voor $3.49. De game is nog niet te koop in Nederland, want de store is hier nog niet geintroduceerd.

Om de tweede verjaardag van de game te vieren is deze week ook een soundtrack uitgekomen met de muziek opnieuw ingespeeld ‘zoals dat altijd al in het hoofd van de componist klonk’. Die componist is trouwens Eirik Suhrke en hij vraagt slecht 4 dollar (of meer) voor 6 tijdloze deuntjes en een speciale Super Crate Box versie met deze nieuwe soundtrack.

“Met de lancering van Super Crate Box twee jaar geleden werd ook de naam van Vlambeer gevestigd. Het is voor ons nog steeds niet helemaal te bevatten dat diezelfde game nu het paradepaardje voor Sony’s nieuwe Playstation Mobile-platform is, dat die game op Gamescom de grote aankondiging voor de Vita was”, aldus Rami Ismail van Vlambeer.

 

 

 

About The Author
Kitty Calis
Kitty Calis is vaste medewerker van Control en heeft een uitgebreid netwerk in de Nederlandse indie scene. Zij is verantwoordelijk voor de vacaturesite www.control-online.nl/jobs