Nieuws
Now Reading
[Video] De 11 game-concepten van de Games [4Health] Gamejam
0

[Video] De 11 game-concepten van de Games [4Health] Gamejam

by Matthijs Dierckx3 oktober, 2012

Zoals je hier kunt lezen is afgelopen zondag de winnaar gekozen van de Games [4Health] Gamejam in Eindhoven. Bij dezen ook een filmpje van organisator Menno Deen met een snel en hip en flits overzicht van de elf presentaties:

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.