Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Een potje post apocalyptisch golfen om blinde opa Bob te redden
0

[Nieuws] Een potje post apocalyptisch golfen om blinde opa Bob te redden

by Eric Bartelson28 september, 2012

Post apocalyptische wereld. Check.

Blinde oude man. Check.

Golf. Eh wat? Check?

Ja in de wonderlijke verwrongen wereld van NHL studententeam Romeo & Truus klopt deze combinatie. En gelukkig maar. De blinde oude man is opa Bob. Hij is het leven in het hutje zat en loopt op een dag de wijde wereld in. Die wereld is net even anders als de onze, want ‘post apocalyptisch’. Je weet wel, er is iets gebeurd van bijbelse proporties en alles wat rest is een stoffige, bruine wereld. Maar daar heeft Bob geen last van. Hij is toch blind. Afijn, Bob heeft natuurlijk geen schijn van kans in die vijandige wereld, dus zijn kleindochters besluiten hem te helpen. Hoe?

Door de weg vrij te maken voor hun zielige oude schuifelende grootvader. Door te golfen. Inderdaad, in de toekomst, als de beschaving zoals wij die kennen is weggevaagd door een ramp van apocalyptische omvang, reken je af met het tuig door het enige wapen in te zetten dat je nog hebt: je ballen. Je golfballen en een tas vol clubs. En dat is precies wat de meisjes doen. Aan de speler dus de nobele taak om de weg vrij te maken voor opa door een potje golf. Spelen is geloven. Vandaag en morgen op Indigo.

THE ROAD TO INDIGO 2012

De publieksdag van Indigo 2012, de speelbare tentoonstelling van de opvallendste Nederlandse independent gameprojecten, vindt plaats op 29 september in het Utrechtse stadhuis. In de aanloop van het event presenteren organisator Dutch Game Garden en Control gezamenlijk de line-up van deze derde Indigo-jaargang.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.