Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Icy Trouble van Little Game Factory en Bledder stelt belangrijke milieuvragen
0

[Nieuws] Icy Trouble van Little Game Factory en Bledder stelt belangrijke milieuvragen

by Eric Bartelson25 september, 2012

De belangrijkste vraag is: zijn pinguïns wel zo schattig en onschuldig? Iedereen die Icy Trouble speelt weet het antwoord. Wil jij het antwoord nog niet weten, maar je laten verrassen tijdens Indigo 2012, waar de game speelbaar is? Lees dan niet verder. Spoiler in aantocht.

Nou pinguïns zijn dus helemaal niet die wat suffe, vriendelijk waggelende beestjes waar wij ze vaak voor houden, maar goed georganiseerde moordmachines met plannen voor werelddominantie. En ze moeten gestopt worden. Met veel geweld, voordat ze jou overspoelen en doodknuffelen. In Icy Trouble proberen twee eskimo’s (of Inuit als je politiek correct wil zijn) de dreiging te stoppen in een zeer vermakelijke platformer/side scrolling shooter voor twee personen. Speren, rakentwerpers, freeze guns, uzi’s, geen wapen is te gek. Check zeker de trailers na de klik. De game is in ontwikkeling voor XBLA door Mick Vermeer (Little Game Factory) en Bastiaan de Boer (Bledder).

En dit kan je verwachten:


Icy Trouble – Little Game Factory from Bastiaan on Vimeo.

 

THE ROAD TO INDIGO 2012

De publieksdag van Indigo 2012, de speelbare tentoonstelling van de opvallendste Nederlandse independent gameprojecten, vindt plaats op 29 september in het Utrechtse stadhuis. In de aanloop van het event presenteren organisator Dutch Game Garden en Control gezamenlijk de line-up van deze derde Indigo-jaargang.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.