Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Vlambeer/Control team wint internationale game jam en krijgt een kruisboog van Sir Richard Garriott
0

[Nieuws] Vlambeer/Control team wint internationale game jam en krijgt een kruisboog van Sir Richard Garriott

by Eric Bartelson24 september, 2012

Tijdens Fantastic Arcade vorige week in Austin werd de Adventure Time Game Jam gehouden. Vlambeer’s Jan Willem Nijman deed daar samen met Control’s Kitty Calis aan mee en hun game Adventure Minute won de eerste prijs. De award is een heuse kruisboog die werd uitgereikt door spaceman en veteraan developer Sir Richard Garriott.

In de game krijg je één minuut om de omgeving te verkennen en avonturen te beleven voordat de actie bruut wordt verstoord door reclame. Na die ultrakorte onderbreking begint de game opnieuw en heb je weer één minuut om verder te gaan met je ontdekkingsreis. Alle items die je in de voorgaande beurten hebt vezameld, houd je gewoon in je bezit. Download de game hier (PC). Muziek is van Danny B. bekend van Super Meat Boy en Canabalt.

Beeld: screenshot Adventure Minute

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.