Nieuws
Now Reading
[Nieuws] “Kickstarter campagne heeft van Cross of the Dutchman een betere game gemaakt”
0

[Nieuws] “Kickstarter campagne heeft van Cross of the Dutchman een betere game gemaakt”

by Eric Bartelson24 september, 2012

Volgens Triangle Studios-baas Remco de Rooij heeft het mislukken van de Kickstarter campagne eerder dit jaar geen negatieve gevolgen gehad voor de game Cross of the Dutchman. Sterker nog, hij stelt dat de game er zelfs beter van is geworden: “Een Kickstarter campagne betekent enorm veel voor een project, zowel positief als negatief. We hebben gelukkig de tijd genomen om na te denken wat het voor ons betekent. Plannen zijn aangepast, verwachtingen bijgesteld maar uiteindelijk gaat dat wat ons betreft absoluut zorgen voor een beter product.”

Het development team van Triangle Studios is nu hard bezig met de oplevering van een playable demo. Die wordt ingezet om extra aandacht te genereren voor de full game die volgens de website van de game in oktober verwacht wordt. Speel de game eind deze week op Indigo 2012.

En zo ziet de game eruit:

THE ROAD TO INDIGO 2012

De publieksdag van Indigo 2012, de speelbare tentoonstelling van de opvallendste Nederlandse independent gameprojecten, vindt plaats op 29 september in het Utrechtse stadhuis. In de aanloop van het event presenteren organisator Dutch Game Garden en Control gezamenlijk de line-up van deze derde Indigo-jaargang.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.