Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] BattleQuiz voor iOS en Android van Qlvr
0

[Uit Nu!] BattleQuiz voor iOS en Android van Qlvr

by Eric Bartelson20 september, 2012

Ook een beetje zat van die Draw Something, Songpop, Wordfeud en al die andere tijdvreters en aandachtsvragers? Dan is het nu tijd om die stomme apps van je telefoon te gooien en BattleQuiz van Qlvr te installeren. Ja ook dit is weer zo’n dodelijk verslavend spelletje, waar je heel wat vrije uurtjes spendeert met vrienden, bekenden en onbekenden, maar deze komt tenminste uit Nederland.

De naam van de game verklapt wat je kan verwachten als je beluit het kosteloos te downloaden voor iOS of Android. Het is een quiz over allerlei uiteenlopende onderwerpen waar triviale kennis en snelheid van belang zijn. Is dit het nieuwe mobiele gezelschapspelletje voor de massa?

Bekijk hieronder de trailer:

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.