Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Probeer de textielgame Spooky op Indigo
0

[Nieuws] Probeer de textielgame Spooky op Indigo

by Eric Bartelson20 september, 2012

Christiaan Ribbens en Patrick Kersten (HKU Game Design & Development en Interaction Design), hebben 7 maanden gewerkt aan het Woven project voor hun afstuderen. Nu ze klaar zijn, laten ze het concept niet zomaar los en proberen ze onder de naam Wearable Games kleding met ingebouwde game-ervaring aan de man te brengen. Check na de klik het filmpje om te zien hoe een game met een spijkerbroek en sweater van Woven in zijn werk gaat. Wil je het zelf meemaken? Dat kan op Indigo 2012 met de game Spooky. .

Zo gaat het in zijn werk.

SPOOKY – Pervasive Game for Woven, a complete e-wearable platform from Christiaan Ribbens on Vimeo.

THE ROAD TO INDIGO 2012

De publieksdag van Indigo 2012, de speelbare tentoonstelling van de opvallendste Nederlandse independent gameprojecten, vindt plaats op 29 september in het Utrechtse stadhuis. In de aanloop van het event presenteren organisator Dutch Game Garden en Control gezamenlijk de line-up van deze derde Indigo-jaargang.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.