Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Test nu zelf Triple A studentengame Grim
0

[Nieuws] Test nu zelf Triple A studentengame Grim

by Eric Bartelson19 september, 2012

Zoals je eerder al op deze site kon lezen is de game Grim gemaakt door zes studenten (onder de naam Morepolygons) die graag relevante gameprojecten in hun portfolio wilden zodat ze kans maken aangenomen te worden bij Triple A gamestudio’s. Volgens concept artist Jorry Rosman schonk hun opleiding te weinig aandacht aan high end game development en moesten ze daarom zelf wel aan de slag.

Het resultaat is al een tijdje hier te downloaden, maar als je de game met een paar mensen tegelijk wilt spelen, is dat ook mogelijk tijdens Indigo 2012. Daar zijn ook de makers aanwezig. Zijn ze trouwens geslaagd in hun opzet? Een paar jongens hebben inmiddels een baan bij Guerrilla Games.

En zo ziet dat er dus uit:

 

THE ROAD TO INDIGO 2012

De publieksdag van Indigo 2012, de speelbare tentoonstelling van de opvallendste Nederlandse independent gameprojecten, vindt plaats op 29 september in het Utrechtse stadhuis. In de aanloop van het event presenteren organisator Dutch Game Garden en Control gezamenlijk de line-up van deze derde Indigo-jaargang.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.