Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Reus voor het eerst speelbaar voor het publiek op Indigo 2012
0

[Nieuws] Reus voor het eerst speelbaar voor het publiek op Indigo 2012

by Eric Bartelson19 september, 2012

Reus, de godgame van de jonge Utrechtse studio Abbey Games, is binnenkort voor het eerst speelbaar voor het publiek tijdens Indigo 2012. In het spel neem je de controle over reuzen die de natuur kunnen manipuleren. Het doel is om harmonie tussen de natuur en mensen te creëren, maar dat is nog niet zo makkelijk. Mensen zijn namelijk lastig. En hebberig. En laten zich niet tegenhouden door de natuur in hun drang naar ontwikkeling.

 

Uitleg over de game in typisch Abbey Games stijl:

 

THE ROAD TO INDIGO 2012

De publieksdag van Indigo 2012, de speelbare tentoonstelling van de opvallendste Nederlandse independent gameprojecten, vindt plaats op 29 september in het Utrechtse stadhuis. In de aanloop van het event presenteren organisator Dutch Game Garden en Control gezamenlijk de line-up van deze derde Indigo-jaargang.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.