Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Tankbusters tussen de koffiekopjes en jodenkoeken
0

[Nieuws] Tankbusters tussen de koffiekopjes en jodenkoeken

by Eric Bartelson18 september, 2012

Headcandy maakt applicaties en games voor touch tafels. Tankbusters – A Touch of War is zo’n game die je met vier mensen tegelijkertijd speelt. Je rijdt leker rond met kleine tanks en schiet elkaar kapot. Altijd leuk. Maar wat nou als je de fysieke wereld bij de virtuele beleving trekt? Juist, gooi maar op tafel die koffiekopjes en schoenen om zo barrières te creëren voor je tegenstanders. Elk op de tafel geplaatst object wordt een ondoordringbaar obstakel in de game. Speel Tankbusters tijdens Indigo 2012.

En zo ziet dat er dan uit:

 

THE ROAD TO INDIGO 2012

De publieksdag van Indigo 2012, de speelbare tentoonstelling van de opvallendste Nederlandse independent gameprojecten, vindt plaats op 29 september in het Utrechtse stadhuis. In de aanloop van het event presenteren organisator Dutch Game Garden en Control gezamenlijk de line-up van deze derde Indigo-jaargang.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.