Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Binnenkort (eindelijk) speelbaar en in Steam’s Greenlight: Paladin Studios’ Momonga Pinball Adventures
0

[Nieuws] Binnenkort (eindelijk) speelbaar en in Steam’s Greenlight: Paladin Studios’ Momonga Pinball Adventures

by Matthijs Dierckx13 september, 2012

We hebben er al diverse keren over geschreven, Paladin’s Momonga Pinball Adventures (hier, hier en ook hier). Volgens de oorspronkelijke planning had iedereen de rollende eekhoorn al op zijn mobieltje moeten hebben — zo spreekt de trailer nog van ‘Spring 2012’. Enfin, het spel is nog niet uit maar we mogen inmiddels stemmen voor een Steam-release via Greenlight (hier klikkeren) én we weten dat de game te spelen is tijdens Indigo 2012.

Voor wie nog niet van het spel heeft gehoord:

Een vliegende eekhoorn gaat het gevecht aan met de krachten van het kwaad in Momonga Pinball Adventures. Deze game is een flipperkast, maar wel eentje die anders is dan andere. Rol door verschillende levels en versla je vijanden, werk samen met je bondgenoten, en red je vrienden uit de klauwen van generaal Kuton. Zelfs een kleine eekhoorn kan het lot van de wereld veranderen!

 

THE ROAD TO INDIGO 2012

De publieksdag van Indigo 2012, de speelbare tentoonstelling van de opvallendste Nederlandse independent gameprojecten, vindt plaats op 29 september in het Utrechtse stadhuis. In de aanloop van het event presenteren organisator Dutch Game Garden en Control gezamenlijk de line-up van deze derde Indigo-jaargang.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.