Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Ah, dus zo ziet een co-op sidescrolling platformer met Metal Gear-achtige gameplay eruit…
0

[Nieuws] Ah, dus zo ziet een co-op sidescrolling platformer met Metal Gear-achtige gameplay eruit…

by Redactie12 september, 2012

SneakSneak is gemaakt als afstudeerproject Game Design and Development aan de HKU, door Jonathan Barbosa Dijkstra en Daniël Harmsen, ondersteund door vier tweedejaars animatoren en een externe audiodesigner.

Inmiddels verder ontwikkeld als zolderkamerproject, denken de makers momenteel aan een release op Steam of het Xbox Indie Channel.

SneakSneak dus, een platformgame voor twee spelers die de nadruk legt op timing, communicatie en samenspel. Lanceer elkaar door muren en klauter over elkaar heen om op moeilijke hoogtes te komen. Stamp totems uit de grond maar vergeet niet de gezichtsvelden van de Spaanse conquistadores te ontwijken door je op één van de vele manieren te verstoppen.

Bekijk de trailer of speel hem op Indigo 2012.

THE ROAD TO INDIGO 2012

De publieksdag van Indigo 2012, de speelbare tentoonstelling van de opvallendste Nederlandse independent gameprojecten, vindt plaats op 29 september in het Utrechtse stadhuis. In de aanloop van het event presenteren organisator Dutch Game Garden en Control gezamenlijk de line-up van deze derde Indigo-jaargang.

About The Author
Redactie