Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Toki Tori 2 speelbaar op Indigo 2012
0

[Nieuws] Toki Tori 2 speelbaar op Indigo 2012

by Redactie10 september, 2012

Wie Toki Tori 2 wil spelen vóór het spel verschijnt maar geen zin heeft om deel te nemen aan de beta, kan terecht op Indigo 2012.

Toki Tori 2 is het langverwachte vervolg op één van de bekendste Nederlandse gametitels van de afgelopen 10 jaar. Dit platform-puzzelspel met het gele kuiken in de hoofdrol is een levende, ademende spelwereld waar je de omgeving en de wezens daarin gebruikt om de puzzels op te lossen. Dit vrolijke spel van de Amersfoortse studio Two Tribes wil de nieuwsgierigheid van de speler belonen en kent geen kunstmatige beperkingen als gesloten deuren of onzichtbare muren. Toki Tori 2 komt waarschijnlijk later dit jaar uit.

THE ROAD TO INDIGO 2012

De publieksdag van Indigo 2012, de speelbare tentoonstelling van de opvallendste Nederlandse independent gameprojecten, vindt plaats op 29 september in het Utrechtse stadhuis. In de aanloop van het event presenteren organisator Dutch Game Garden en Control gezamenlijk de line-up van deze derde Indigo-jaargang.

About The Author
Redactie