Nieuws
Now Reading
[Nieuws] HD-versie van Killzone verschijnt samen met 2 en 3 in Killzone Trilogy-pack
0

[Nieuws] HD-versie van Killzone verschijnt samen met 2 en 3 in Killzone Trilogy-pack

by Matthijs Dierckx6 september, 2012

In oktober brengt Sony de Killzone Trilogy uit voor de PlayStation 3. Onderdeel daarvan is een HD-versie van Guerrilla’s eerste Killzone, oorspronkelijk verschenen voor de PS2. Naast de ‘basis’-games zijn ook alle map packs toegevoegd. Het pakket ligt op 24 oktober in de winkels en gaat €49,99 kosten. Meer informatie is te vinden op het Killzone-blog.

Bekijk de trailer:

UPDATE: Killzone HD is ook los te verkrijgen.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.