Nieuws
Now Reading
[Video] De muziek van Of Orcs and Men
0

[Video] De muziek van Of Orcs and Men

by Matthijs Dierckx5 september, 2012

Leuk kijkje achter de schermen van de muziek productie voor Of Orcs and Men. De RPG is momenteel in ontwikkeling bij twee studio’s, Spider en Cyanide. Die laatste is inmiddels notoir vanwege een stel barslechte Game of Thrones-eh… games.

De muziek is gecomponeerd door Olivier Deriviere (bekend van Alone in the Dark en Obscure) en gespeeld door het Boston Cello Quartet, een kwartet cellisten van het Boston Symphony Orchestra.

De soundtrack is te koop via iTunes.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.