Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Nederlandse games op PAX Prime in Seattle
0

[Nieuws] Nederlandse games op PAX Prime in Seattle

by Eric Bartelson29 augustus, 2012

Over twee dagen begint in Seattle het grote games-nerdfest Pax Prime. Ooit opgezet door de gasten achter de webcomic Penny Arcade om games een eigen podium te bieden, maar inmiddels samen met spin off PAX East uitgegroeid tot de grootste consumentenshows op het gebied van gaming in Amerika. Een mooi podium dus om je game te presenteren en dat weet een aantal Nederlandse developers ook.

Zo is de game Catch 22 van Global Game Jam winnaar Mango Down één van de PAX 10, een select groepje indie games gekozen door experts. Verder staan in de Indie Megabooth Two Tribes en de onvermijdelijke Vlambeer. De eerste toont de avonturen van Toki Tori 2 en het Utrechtse indie duo hebben Luftrausers, Ridiculous Fishing en Super Crate Box multiplayer meegenomen.

Check de andere games op de Indie Megabooth.

 

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.