Nieuws
Now Reading
[Nieuws] GameHouse Studios in Eindhoven wordt binnenkort gesloten
0

[Nieuws] GameHouse Studios in Eindhoven wordt binnenkort gesloten

by Eric Bartelson29 augustus, 2012

Uit verschillende bronnen heeft Control vernomen dat GameHouse Studios, makers van de succesvolle time management gameserie Delicious, binnenkort de deuren sluit. Het developmentteam van 9 man maakt nog het werk aan de laatste Delicious game af (de 25-delige Emily’s Wonder Wedding) en moet dan op zoek naar een nieuwe werkgever. GameHouse Studios in Eindhoven heeft nog niet officieel gereageerd, maar het vermoeden is dat de slechte cijfers van moederbedrijf Real Networks en de daar op volgende ingrijpende reorganisatie de Nederlandse studio de kop kost. Meer informatie volgt spoedig.

En zo werd 2 maanden geleden Emily’s Wonder Wedding nog aangekondigd.

Control wenst iedereen bij GameHouse Studios sterkte!

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.