Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Teenage Mutant Ninja Turtles: Sewer Run van MediaMonks
0

[Uit Nu!] Teenage Mutant Ninja Turtles: Sewer Run van MediaMonks

by Eric Bartelson28 augustus, 2012

Teenage Mutant Ninja Turtles, wie is er niet groot mee geworden? (Retorische vraag mensen, andere jeugdherinneringen graag in de comments.) De jongens en meisjes van MediaMonks waren in ieder geval als kinderen zo blij met de opdracht van Nickelodeon om een game te bouwen ter promotie van de nieuwe animatieserie over de gemuteerde schildpadden. Sewer Run is een sidescrolling Runner waarbij je bad guy Shredder achtervolgt, obstakels en vijanden overwint en het voortschrijdende level voor blijft. Uiteraard zijn alle vier de mutantjes speelbaar (pop quiz: hoe heten de vier helden ook alweer?), elk met hun eigen wapen en bewegingen. MediaMonks kreeg de assets aangeleverd (vergezeld door dikke stapels NDA’s), maar heeft alles verder zelf gebouwd (inclusief animaties). Speel de game hier.

En zo ziet de nieuwe animatieserie van Nickelodeon eruit.

En dan heb je ook nog de nieuwe film geproduceerd door Michael Bay waarin de Teenage Mutant Ninja Turtles opeens niet meer teenage en ook niet mutant zijn. Ze zijn namelijk aliens. En oude kerels. Ofzo.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.