Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Dwarf Quest van Wild Card Games
0

[Uit Nu!] Dwarf Quest van Wild Card Games

by Eric Bartelson28 augustus, 2012

De eerste game die Dylan Nagel uitbrengt nadat hij Paladin Studios verliet en Wild Card Games begon, is Dwarf Quest, een dungeon crawler voor iOS. Dungeon crawler? Is dat niet een genre dat 20 jaar geleden populair was? Inderdaad. Dwarf Quest is dan ook een remake van de allereerste game die Nagel ooit maakte. Na de klik kun je beide versies in een filmpje zien. Precies 20 jaar na de release van de eerste Dwarf Quest trekt de kleine dappere strijder Morrin Firebeard genaamd, opnieuw de grotten in om de ondode tovenaar Azar te verslaan. Oh, en om schatten te verzamelen natuurlijk. Koop de game hier.

Bekijk hier de filmpjes van beide versies. Zie jij de verschillen?

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.