Nieuws
Now Reading
[Filmpje!] Pixels die BOOEEM doen: Luftrausers van Vlambeer
97

[Filmpje!] Pixels die BOOEEM doen: Luftrausers van Vlambeer

by Eric Bartelson28 augustus, 2012

Luftrauser was een fijn verslavend spelletje dat de heren van Vlambeer samen met pixelkonig Paul Veer en 8bit componist Kozilek maakten in een paar dagen tijd. Het vervolg Luftrausers belooft alles nog eens over te doen, maar dan groter, meer en beter. De game komt dit jaar nog uit via Devolver Digital (die eerder ook Serious Sam: the Random Encounter uitbracht).

In deze trailer zie je verschillende soorten Rausers en allerlei nieuwe wapens die je naar hartelust kan combineren. Het oude dev team is weer bij elkaar, aangevuld met die andere pixelkoning Roy Nathan de Groot.

 

Check ook deze gifs:

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.