Nieuws
Now Reading
[Video] Unity doet een beetje aan geschiedvervalsing — but who cares?
0

[Video] Unity doet een beetje aan geschiedvervalsing — but who cares?

by Matthijs Dierckx23 augustus, 2012

Voor wie er niet bij was, zie hier de complete openingskeynote van Unite 2012. Dus met de presentatie van de founders (de een is een betere spreker dan de ander, zullen we maar zeggen), Unity 4.0, en natuurlijk de onthulling van Peter Molyneux’ nieuwe game, Cube. Overigens is het videoverslag enigszins opgepoetst. Zo was de drie minuten realtime film die Joachim Ante liet zijn, tijdens de keynote niet vooruit te branden. Enfin, enjoy.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.