Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Inschrijvingen Dutch Game Awards 2012 sluiten over minder dan een maand
0

[Nieuws] Inschrijvingen Dutch Game Awards 2012 sluiten over minder dan een maand

by Matthijs Dierckx21 augustus, 2012

Nog minder dan een maand en dan sluiten de inschrijvingen voor de Dutch Game Awards 2012. Dit jaar komen meer games dan ooit in aanmerking, we hebben de termijn immers opgerekt: alle games die uitkomen voor 1 september dit jaar dingen mee naar de uilen.

Voor degenen die nieuw zijn in de Nederlandse gamesindustrie: de Dutch Game Awards zijn de belangrijkste prijzen voor games die ontwikkeld zijn in Nederland. Guerrilla Games, Triumph Studios, Vanguard Games, Ronimo Games, RANJ Serious Games, Vlambeer, Little Chicken, Spil Games, GameHouse: allemaal gingen ze in een van de afgelopen vier edities met een of meerdere Uilen naar huis.

Aanmelden is simpel, vul het formulier hier in. Maak het de jury zo eenvoudig mogelijk: beschrijf de game kort en bondig, kies een paar duidelijke screenshots en probeer te zorgen voor een Youtube (of Vimeo) filmpje.

Kaarten voor de uitreiking, die plaatsvindt tijdens het Control Industry Dinner op donderdag 22 november, zijn hier te bestellen.

De Dutch Game Awards zijn een coproductie van Game in the City en Control. Meer informatie lees je onder meer hier.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.