Nieuws
Now Reading
[Video] Sneak preview van Burnin’ Rubber 5 van Xform: om in een doosje te stoppen
0

[Video] Sneak preview van Burnin’ Rubber 5 van Xform: om in een doosje te stoppen

by Matthijs Dierckx20 augustus, 2012

De racegames van de heren (en dame) van Xform worden steeds groter en, jawel, indrukwekkender. We gaan hier geen PR-praatje houden voor de productieve Shockwave/Flash3D-studio (dat doen ze zelf beter), maar enthousiast zijn we wel over deze video.

De offscreen beelden tonen een jonge build van het vijfde deel in de veel gespeelde browser-race-serie. De games van Xform bevinden zich al jaren bij de top van de 3D-browser games en Burnin’ Rubber V wordt zo te zien geen uitzondering.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.