Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Sticky Bump: soort botsautootjes-game van KeeWeed
0

[Uit Nu!] Sticky Bump: soort botsautootjes-game van KeeWeed

by Matthijs Dierckx20 augustus, 2012

Hoewel het Xbox 360 indie-kanaal voor Nederlandse consumenten nog steeds gesloten is, weten sommige developers de weg ernaar toch te vinden. Eén van hen is Jordin Kee van KeeWeed. Hij maakte Sticky Bump, een game die vooral leuk is met vier players. De game zal het niet moeten hebben van zijn production values, maar is typisch zo’n geval van ‘je moet het spelen om de lol te snappen’. Tijdens de laatste editie van Indigo trok Sticky Bump in elk geval genoeg spelers.

 

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.